Despre noi

Lucrăm rapid și sigur pentru afacerea ta!

Societate românească formată din specialiști în diverse domenii de activitate, cu simț de răspundere și eficiență în găsirea celor mai bune soluții de care afacerea ta are nevoie! Dacă ai de-a face cu provocări în domeniul financiar-contabil sau în domeniul resurselor umane, apelează cu încredere la serviciile pe care FQS – Fast & Quality Services le oferă!

La Fast & Quality Services punem mereu nevoile societății tale pe lista priorităților noastre! Echipa noastră de experți este antrenată să găsească rapid și cele mai bune soluții pentru provocările pe care afacerea ta le întâmpină! Nu ezita și contactează-ne, dacă ești în căutarea unei echipe de specialiști pregătiți să-ți ofere întotdeauna soluții sigure pentru succesul afacerii tale!

About us
Anul de debut
0
Personal administrat
0
Contracte finalizate
0
Proiecte in derulare
0

Asigurăm servicii de top, pentru afaceri de succes!

Domeniul afacerilor este presărat cu numeroase provocări, iar pentru un antreprenor aflat la început de drum sau care nu dispune de suficient timp pentru a rezolva fiecare problemă în parte, acest aspect este dificil de gestionat. Noi asigurăm soluții rapide și sigure în toate acele situații în care afacerea ta are cea mai mare nevoie de expertiza specialiștilor în domeniu!

Dacă alegi să lucreză alături de Echipa FQS, alegi să te bucuri de:

  • Garanția unei expertize complete și eficiente
  • Soluții rapide, adaptate nevoilor afacerii tale
  • O întreagă echipă de specialiști la dispoziția ta
Contabilitate

Contabilitate

Provocările din domeniul financiar-contabil îți dau bătăi de cap? Apelează la expertiza în domeniu a echipei noastre! Oferim consultanță financiară de specialitate și soluții adaptate nevoilor pe care proiectul tău le are!

Vezi detalii
Resurse umane

Resurse umane

Oamenii sunt cea mai importantă resursă a companiei tale, așa că este important să gestionezi corect relația cu angajații tăi. Noi te ajutăm să pui bazele unei echipe de succes, care să se ridice la nivelul așteptărilor tale!

Vezi detalii

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

si cere o ofertă personalizată pentru serviciile de care ai nevoie

Despre noi

Fast & Quality Services sau FQS, suntem o societate românească care va pune la dispoziție o echipă de specialiști, experți în diverse domenii de activitate, pentru a soluționa provocările pe care le întâmpinați în departamentul financiar-contabil și cele legate de resursa umană. 

 

Contact

Adresa: Str. 23 August, Otopeni, Ilfov

Tel : +40 (0)752 498 421

+40 (0)734 939 236

E-mail: office@fqs.ro

Program

Contactează-ne pentru orice intrebare.

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

Sâmbătă: liber

Duminică: liber